Om oss

Endless Chapter är kläder för kvinnor av kvinnor.

Plaggen handlar om frihet, kläder som möjliggörare. Utan regelbok, inget rätt eller fel. Skönt och snyggt. Inget som trycker eller skaver, inget som hindrar! Frihet för livets olika rörelser. Pyjamasen och träningstightsen på jobbet, morgonrocken till dagis – eller helt naken under kimonon!

Vi, grundarna bakom Endless Chapter, är medsystrar och mammor, karriärister och så mycket mer. I våra egna liv gav oss längtan efter att skapa ännu mer frihet och frigörelse, lusten att stå upp för något – hållbarhet, socialt ansvar, kärlek – att tillåta en gnutta galenskap!

Ärlighet, inga mer kompromisser.

Det var dags att förverkliga nya drömmar, nästa kapitel. Göra mer av det vi älskar. För kvinnor av kvinnor. Kläder för hela våra underbara och brutala liv, kläder utan regelbok. Accessoarer och produkter som underlättar och förhöjer livet.

Pyjamasbyxan så snygg att den funkar på kontoret och fredagsdrinken, den leende morgonrocken till dagislämningen, flygresan, julfesten – och kimonon uppmuntrande mot naken hud i sängen oavsett om det är flunsaläge eller en helt annat slags feber…

Vi träffades när vi var småtjejer, en sommar på västkusten nere i hamnen i Grebbestad och det sa bara klick. Idag över trettio år senare bor vi med våra respektive familjer i Göteborg, hus, barn, katter, hundar, hönor.

Vi har drivit företag inom design och arbetat som chefer i modebranschen, jobbat hårt och uppfostrat barn, rest ute i världen och skrattat mycket. Vi har också tvivlat och gråtit av trötthet.

Från och med nu väljer vi frihet varje dag, vi kom nämligen på att vi kan det.

Välkommen in i gemenskapen. Kärlek!

Linda och Martina